Nampak Cantik Natural Tanpa Mekap Tebal.. 5 Minit Siap!

“Saya terus try memang jadi. Sapu sapu je, tau tau dah nampak cantik & glowing, muka terus nampak flawless. Ringan dan boleh cover peta peta kat muka 😂” – Puan Suraya

Tengok video di atas

Adakah Anda Masih Mengalami Masalah Ini?

Terpaksa mekap tebal-tebal sebab nak tutup cela kat muka.

Kulit kering, hitam & kusam kerana tak cukup lembapan.

Malu bila mekap bercapuk macam tepung gomak.

Kulit muka berminyak macam kena lumur dengan grease.

Perkenalkan..
Flawless By Flora

Bermula hari ini, akan anda sentiasa nampak memukau, cantik & glowing tanpa perlu bersusah-susah mekap lagi.

WOW! 😍

Ini Sebab Mengapa Flawless By Flora Telah Terjual Lebih 7000 Unit..

Testimoni

Sebahagian dari ribuan testimoni yang kami terima dari pelanggan2 kami.

"Bukan putih je tapi kulit pun jadi glowing, berpeluh pun tak hilang."
Puan Azian
"I love ittttttt.. it close my blackhead & whitehead hole.. really recommended."
Sis Emma
"Nice texture and i like it. Can help me cover the flaw on the face."
Puan Ros
"Suka pkai.. Helok muke folowles je.. Giteewww."
Puan Azira
"Box tu kemek sikit , mungkin tertindih dengan barang lain masa delivery, tapi takpe janji result dia bila pakai fuh macam magic."
Sis Cumi
"Tak menyesal beli and will repeat order lagi, sangat2 berbaloi untuk yang simple nak make up."
Puan Hazlina
"Sangat mudah pakai untuk mak-mak, nak siap cepat kan."
Puan Maisara
"Texture dia lembut gila, memang langsung boleh melekat kat kulit, tutup habis pori2 kat muka."
Cik Sari Gustina
"For people like me that thinks it's uncomfortable to put thick make-up, then this maybe a solution for you too."
Puan Hanani
"Saja try sebab senang, lepas pakai sunscreen terus tepek tepek settle. Overall is 9/10."
Sis Wawa Bella

PROMO RAMADHAN!

Flawless By Flora bukan sahaja mencerahkan malah akan membuatkan wajah anda glowing & berseri-seri.

Pastikan anda tampil cantik secara natural dengan Flawless By Flora pada Hari Raya 2022 ini.

Kami yakin pasti banyak mata yang akan terpana melihat kejelitaan anda nanti.

Rebut PROMO RAMADHAN ini sekarang & JIMAT RM78!

cod

"Takutlah nak cuba, saya tak pandai mekap!"

Dengan Flawless By Flora, anda tak perlu jadi pakar mekap untuk tampil cantik menawan secara natural.

Hanya 5 minit sahaja yang anda perlukan!

Tepek, ratakan ke seluruh wajah & tutup segala cela yang ada.

Flawless By Flora telah terbukti mampu menjadikan wajah anda cantik jelita dengan pantas dan berkesan.

Jaminan wang dikembalikan jika tak berkesan.

Tempah Sekarang!

Flawless By Flora Promo Ramadhan

* BELI 2 FREE 1 *
RM 99
  • 3 x Flawless By Flora
  • 3 x Mushroom Sponge
  • JIMAT RM78
  • Free Pos Online Banking
  • COD + RM10
Popular

Flawless By Flora

1 UNIT
RM 59
  • 1 x Flawless By Flora
  • 1 x Mushroom Sponge
  • Free Pos Online Banking
  • COD + RM10

Note : This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc.

 Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Go to top